TERASAMENTE

Lucrarile de terasamente se refera la operatiuni legate de excavatii si acoperiri cu pamant, efectuate pentru pregatirea fundatiilor de cladiri, in constructia canalelor sau a cailor ferate. Natura nu poate oferi intotdeauna condiții ideale ale solului pentru fundație pentru proiecte de inginerie civila. Solul existent necesita o pregatire preliminara pentru a creșterea capacitații portante. In alte cazuri, formațiuni de roca masiva trebuie sa fie nivelate.
Societatea noastra acopera toata ramurile acestei activitati. Pentru terasamente nu este nevoie doar de o echipa specializata, ci si de o gama performanta de masini si utilaje. Acestea sunt lucrari de inginerie, definite prin mutarea sau procesarea cantitatilor de sol sau a rocilor neformate.

  • Verificarea calitații pamanturilor
  • Lucrari pregatitoare ale pamantului
  • Compactarea pamantului
  • Finisarea terasamentelor și verificarea calitații acestora

LUCRARI DE EXCAVATIE

Executam lucrari de excavatie din anul 1991, dobandind in tot acest timp o vasta experienta in acest domeniu, fapt ce a dus la o diversitate in serviciile oferite.
Alegerea utilajului optim si a metodei de excavatie se va face tinand cont de urmatoarele: configuratia terenului (panta, denivelari) si natura suprafetei solului, existenta vegetatiei; felul terenului si caracteristicile lui fizico-mecanice; natura lucrarilor (de bloc, ramblee, nivelari, santuri, gropi fundatie, taluzari, profiluri); volumul lucrarilor de executie; felul sapaturii (in uscat sau sub nivelul apei); pozitia frontului de lucru fata de nivelul solului; forma sapaturii si dimensiunile frontului de lucru; durata executiei; ‡costul lucrarilor sau perioada de executie a lucrarii si influenta intemperiilor asupra terenului.

Va puteti baza oricand pe experienta noastra in lucrarile de excavatii, decopertari, nivelare terenuri, camine apa, fose septice, santuri canalizare, fundații. Puteti profita de soluțiile noastre, in funcție de situația și scopurile dumneavoastra, putem analiza impreuna modul și mijloacele cele mai avantajoase de realizare.

LUCRARI DE CONSTRUCTII DE CANALE

Suntem specializati in lucrari de constructii canale, activitatea fiind sutinuta de parcul de utilaje specializate. Atat la pregatirea santurilorexecutarea umpluturilor si refacerea terenului cat si la celelate activitati desfasurate de I.M.A, experienta in domeniu isi spune cuvantul in privinta calitatiii si a timpului de executiei. Putem executa intr-un timp record lucrarile mentionate, societatea beneficiind de o echipa vasta pentru realizarea acestor desiderate, sens in care ofera consultanta de specialitate pentru proiectele ample.
Oferim beneficiarului un pachet complet de servicii, fapt ce ii asigura acestuia linistea necesara in vederea derularii proiectului. Avem capacitatea de a realiza orice tip de lucrare in domeniul constructiei de canale, fapt sustinut si de parcul de utilaje aflate in exploatare.

  • Pregatirea terenului
  • Executia santurilor
  • Executarea umpluturilor si refacerea terenului

INCHIRIERI UTILAJE DE CONSTRUCTII

Va stam la dispozitie cu o baza impresionanta de utilaje si un capital uman foarte bine pregatit ce garanteaza succesul oricarui proiect in care noi ne implicam.
I.M.A S.R.L. va poate pune la dispozitie o gama larga de utilaje profesionale. Garanția unor construcții durabile și de calitate este garantata prin utilizarea de utilaje moderne: excavatoare roti, excavatoare senile, buldo-excavatoare, incarcatoare frontale. Utilajele pot fi inchiriate pe ora, pe zi sau pe un termen mai lung, in functie de complexitatea lucrarii, iar in ceea ce priveste combustibilul consumat de utilaj, acesta poate fi pus la dispozitie fie de prestator fie de catre beneficiarul lucrarii.

In parcul nostru propriu veti putea gasi o gama diversa de utilaje. Toate utilajele oferite spre inchiriere sunt eficiente, in stare foarte buna si ofera maximum de siguranta beneficiarilor.
Folositi oricare din mijloacele de contact pentru a lua legatura cu echipa noastra si a cere mai multe detalii despre modalitatile de inchiriere, perioada pe care se pot inchiria si tariful aferent.