• EXPERIENTA NOASTRA NE RECOMANDA

Lucrari realizate - clienti IMA

PROIECTE REALIZATE DE IMA Lugoj

Te invitam sa vizionezi ultimele
Lucrari executate de compania noastra

Acest portofoliu prezintă o selecție de proiecte finalizate cu succes de către compania noastră, demonstrând expertiza și abilitățile noastre în domeniul terasamentelor, canalizărilor, închirierii de utilaje, construcțiilor de drumuri și autostrăzi. Ne mândrim cu experiența vastă și cu echipa calificată, care ne permite să realizăm proiecte complexe la standarde înalte de calitate, respectând termenele stabilite și bugetul alocat.

Domenii de activitate:

  • Terasamente: Efectuăm o gamă largă de lucrări de terasamente, inclusiv excavații, nivelări, amenajări terenuri, transport moloz și umpluturi.
  • Canalizări: Realizăm rețele de canalizare pluvială și menajeră, branșamente la rețeaua publică, sisteme de drenaj și puțuri absorbante.
  • Închirieri utilaje: Oferim spre închiriere o gamă diversă de utilaje de construcții, printre care excavatoare, buldozere, basculante, compactoare și generatoare.
  • Construcții drumuri și autostrăzi: Construim drumuri noi, reabilităm drumuri existente, construim poduri și pasaje, amenajăm intersecții și sensuri giratorii.

Concluzie:

Suntem o companie de încredere cu o echipă experimentată și o gamă largă de utilaje moderne, care ne permite să realizăm proiecte complexe de terasamente, canalizări, închirieri utilaje, construcții drumuri și autostrăzi. Ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară la prețuri competitive, respectând termenele stabilite și satisfacând nevoile specifice ale fiecărui client.

LUCREAZA CU NOI

Doresti sa colaboram sau sa discutam despre o lucrare? Consultanta GRATUITA!