• EXPERIENTA NOASTRA NE RECOMANDA

Compania noastra

S.C. I.M.A. S.R.L. activeaza in domeniul constructiilor inca din anul 1991, de-a lungul timpului castigandu-si numele printre companiile de profil din Regiunea Vest.

Misiunea companiei este afirmarea pe piata constructiilor regionale si pastrarea unui nivel ridicat al calitatii lucrarilor executate si serviciilor prestate.

Scopul nostru este executarea lucrarilor cu seriozitate, promptitudine, profesionalism si devotament, toate acestea sustinute de o gama vasta de masini si utilaje performante si de un personal specializat.

Obiectivul principal al companiei este contractarea de lucrari mari, in special lucrari de drumuri nationale, autostrazi, centuri ocolitoare ale oraselor.

Executam lucrari de excavatie, terasamente, constructii de drumuri, autostrazi, canale, exploatari balastiere si cariere, decopertari, nivelare terenuri, camine apa, fose septice, santuri canalizare, fundatii, de mare anvergura, in primul rand datorita echipamentelor detinute in exploatare, iar in cel de-al doilea rand datorita echipelor specializate in vederea efectuarii acestor proiecte. Oferim beneficiarului un pachet complet de servicii, fapt ce ii asigura acestuia linistea necesara in vederea derularii proiectului. Avem capacitatea de a realiza orice tip de lucrare in domeniul constructiilor, fapt sustinut si de parcul de utilaje aflate in dotare.

Garantia unor constructii durabile si de calitate o reprezinta detinerea de utilaje moderne, de inalta performanta, in vederea cresterii productivitatii si a randamentului in conformitate cu cerintele pietei. In parcul nostru veti putea gasi o gama importanta de utilaje: excavatoare roti, excavatoare senile, buldo-excavatoare, incarcatoare frontale, mini-excavatoare, pe care le oferim spre inchiriere. Utilajele pot fi inchiriate pe ora, pe zi sau pe termen lung, in functie de complexitatea lucrarii, iar in ceea ce priveste combustibilul consumat de utilaj, acesta poate fi pus la dispozitie fie de prestator, fie de beneficiarul lucrarii.

Dispunem de personal bine pregatit profesional, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Va stam la dispozitie cu solutii personalizate, in functie de situatia si scopurile dumneavoastra si putem analiza impreuna modul si mijloacele cele mai avantajoase de realizare.

Inca de la infiintare, compania I.M.A. se defineste ca o companie cu profil dinamic, axata pe calitate, flexibilitate, promtitudine, seriozitate, satisfacand astfel cele mai mari exigente ale partenerilor si clientilor. Suntem flexibili schimbarilor intervenite odata cu procesele tehnologice moderne si loiali asteptarilor clientilor nostri. Nu in ultimul rand, suntem preocupati permanent de dezvoltarea relatiilor pe termen lung, bazate pe incredere, responsabilitate si performanta cu partenerii nostri.

LUCREAZA CU NOI

Doresti sa colaboram sau sa discutam despre o lucrare? Consultanta GRATUITA!